Aidashidi's FotoPage

By: Noraidah Ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Tuesday, 28-Nov-2006 12:00 Email | Share | | Bookmark
Yeyeh..Rayaaaa

blue in da mood
syafiqah da ready nak beraya
syafiqah dengan c ares nya
View all 4 photos...
assalamualaikum..
da lama tak masuk fp nie...nak start semula ler....

nie gambar masa raya posa..balik raya kat segamat...

udin,thx 4 luvly pics..


Saturday, 5-Nov-2005 18:00 Email | Share | | Bookmark
Tropicana Golf Resort

cd n aida
nie masa g majlis kawin adik...rasa kecik je bile masuk kawasan orang kaya2 nie..
tapi best ler..dapat rasa macam mana la makan kat dewan yang super exclusive


Wednesday, 26-Oct-2005 07:59 Email | Share | | Bookmark
Gambar2 Syafiqah

syafiqah 1st wk
masa nie dekat 4bln..redong
4bulan..meniarap sudaaa
View all 6 photos...
this time nya entry..nak masukkan gambar2 syafiqah lg ler..
yang da lama2 dulu amik...
anak sulung..orang cakap memang rajin snap gmbr..tul kot
hee

hmm..penat upanya ada anak nie
hee
tido malam tak cukup tue..perkara biasa la kan..alhamdulillah husb sangat2 membantu..terasa kurang sikit beban jaga bb malam2..

rasa macam jap je plak syafiqah da besar..bile ditunggu harinya...rasa la lambat..tapi cam sekarang
bile tengok semula gambar2 lama..rasa macam baru semalam jer duk kat labour room tue..berdebar2
hee..tapi upanya da 6 bulan berlalu..nnti sedar tak sedar..syafiqah da ble jalan da...


Friday, 15-Apr-2005 20:00 Email | Share | | Bookmark
Welcome to da world my baby!!

kt ampang putri..tima kasih petronas

alhamdulillah...saya selamat melahirkan seorang bb gal yang comel..10 april..setelah betarung selama 7jam...huhu...susahnya melahirkan seorang ummat ke dunia nie..
xdapat bayangkan macam mana la mak manis ble lahirkan kami 11 orang adik beradik nie
tima kasih mak..jasa mu tak terbalas..sayang mak

3 minggu pertama pantang nie..saya akan berada di segamat...kat uma mak mentua saya..
masuk minggu ke 4 baru saya akan balik kota tinggi..kg halaman ku


ya-allah permudahkanla hamba-Mu ini untuk menghadapi kesakitan bekas jahitan dan juga karenah anak kecil ku yang tak moh tido malam..amiiinn


Monday, 21-Feb-2005 23:32 Email | Share | | Bookmark
1st Anniversary..Shidi & Aida

 
kt tmn orkid..lg beberapa ari je nak bersalin
nak juga potong kek.....my hubby tempah special dari ofismate dia..sapa eh namanya..saiful nama formal..nama manja..luperrr...

sedap keknya..choc moist..oleh kerana choc moist tu da penuh berkrim..hee..kena la seimbangkan dengan HL n buah anggur..kononnya ler..kerrrr...xcukup budget?hahahah

saya tengah sarat mengandung sekarang..insya-allah awal bulan april nnti..lahir ler permata hati yang kami tunggu..semoga dengan kehadiran si kecik..akan lebih membawa makna dalam hidup kitorang.

sayang abang..


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net